POP UP PROMO – online tanfolyam csomag

43.053 Ft55.753 Ft

A hosszú szünet után mi mással is ünnepelhetnénk a “visszatérést” :) mint egy POP UP PROMÓCIÓVAL.

Egy csokorba gyűjtöttük az összes eddigi Boltberendezős online tanfolyamot és egy vissza nem térő ajánlat keretében, mindössze pár napon át, exkluzív 30%-os kedvezménnyel szeretnénk átnyújtani Neked!


Mit tehetsz már a nyáron azért, hogy

  • az őszi/téli szezonra üzleted a lehető legjobb formában legyen?
  • karácsonykor minden vevő hozzád térjen be és még a barátait is magával hozza?
  • az eddigi legjobb évet zárhasd majd idén?

KÉPEZD MAGAD ÉS A TANULTAK ALAPJÁN FOKOZD A VÁSÁRLÁSÉLMÉNYT AZ ÜZLETEDBEN!

A tananyagot és tanácsadást mi biztosítjuk hozzá.

Máris mutatom hogyan.

A POP UP PROMO keretén belül elérhető tanfolyam csomag tartalmazza a következőkhöz szükségeseket:

1. LÉPÉS

VEVŐCSALOGATÓ ÁRU- ÉS KIRAKATRENDEZÉS – ONLINE WORKSHOP

Ha már most is azon gondolkodsz, hogy hogyan lehet “feldobni” a kirakatod, hogy több járókelő menjen be az üzletbe? Ha vásárokon is árulsz (vagy idén már kipróbálnád magad) de gondot okoz a kompakt, mégis jól átlátható kirakodás? Akkor ez a workshop Neked szól! Bolttulajdonosoknak, üzletvezetőknek, kiskereskedőknek és eladóknak: a kirakat, a stand és az üzleten belüli displayek eladásösztönző kialakításáról.

2. LÉPÉS

NÉZELŐDŐBŐL TÖRZSVÁSÁRLÓT – ONLINE TANFOLYAM

Szeretnéd elérni, hogy a vevőid igazán szívesen vásároljanak nálad? Hogy minél tovább maradjanak és ezáltal minél többet költsenek? Sőt, hogy ajánlják is üzleted ismerőseiknek, barátaiknak? Csak eddig nem igazán tudtad, hogy hogyan növelhetnéd vevőid elégedettségi szintjét és fokozhatnád a vásárlásélményt a boltodban? Online prémium programunk a vásárlásösztönző boltberendezésről.

3. LÉPÉS

PROFI WEBSHOP EGY HÉTVÉGE ALATT – ONLINE TANFOLYAM

Elérkezett az idő, hogy bővítsd az üzletedet? Bevezetnél egy új értékesítési csatornát? Ha igazán profi online boltot szeretnél, olyat, amit később akár fizikai üzleteddel is összeköthetsz, akkor válaszd a Shopify-t! Online tanfolyamunk segít, hogy a könnyen kezelhető admin felületben, mindössze pár nap alatt beállíthasd a keretrendszert, hogy aztán már csak tartalommal kelljen feltöltened.


Ha ennél is többre vágysz, akkor válaszd az exkluzív tanácsadást tartalmazó csomagot, és egy plusz 60 perces Skpye konzultációt keretén belül, konkrét, a boltodra szabott tanácsokkal, tippekkel látlak majd el.


KEZDHETJÜK?!

Törlés
Cikkszám: popup_promo Kategória: