NÉZELŐDŐBŐL TÖRZSVÁSÁRLÓT

 

 

LEGYEN TÖBB ELÉGEDETT VÁSÁRLÓD 

SIKERESEBB BOLTOD

HARMONIKUSABB ÉLETED

 


 

user

MEGYEGET A BOLTOD, DE:

Egyszerűen nem indul be az üzleted, vagy nem tudsz a következő szintre lépni?

Úgy érzed, hogy van még tartalék a boltodban, de nem tudod, hogy hogyan hozd ki belőle?

Nem igazodsz ki az online hirdetési lehetőségek között és nem is vagy benne biztos, hogy számodra is az lenne a leghatékonyabb módszer, bár most mindenhonnan csak ezt hallod?

Elaprózódsz a sokféle teendőben: árubeszerzés, árukihelyezés, marketing, kirakatrendezés, új vásárló szerzés, régiek megtartása, munkatársak motiválása, könyvelés stb? 

 

GÖRGESS TOVÁBB! 

 

 

AMIRE SZÜKSÉGED VAN AZ A

 VÁSÁRLÁSÖSZTÖNZŐ ÜZLETBERENDEZÉS 

Sokan nem is gondolják, hogy az boltberendezésben mennyi lehetőség rejlik. Egy jól átgondolt, igényesen, praktikusan berendezett, folyamatosan frissített vásárlótér és üzletportál gondoskodik róla, hogy:

A vevők jól érezzék magukat az üzletedben. 

nyíl

Ezért tovább is maradjanak a boltban.

nyíl

Ha tovább maradnak, többet is vásárolnak majd.

nyíl

Ha elégedettek, maguktól ajánlják majd tovább üzletedet. 

 

 

SZUPER! DE HOL KEZDJEM?

A NÉZELŐDŐBŐL TÖRZSVÁSÁRLÓT PROGRAMMAL! 

Ami megmutatja, hogy az üzlet megfelelő berendezésével, optimalizálásával hogyan tudsz jobb eredményeket elérni.

A programban bemutatott alapszabályok és keretrendszer ismerete, segítséget nyújt majd a kirakatrendezésben, árukihelyezésben, bolti marketingben és még a munkatársak motiválásában is. Vagyis

lista

Lekörözöd a konkurenciát. 

Ott éred el és fogod meg a vevőt, ahol az a leghatékonyabb, az üzletedben.

Fokozod a vásárlásélményt a boltodban.

Visszatérő vásárlókat varázsolsz a járókelőkből.

 

 

 


timeNe várj tovább kezd el most!

HOZD KI A MAXIMUMOT AZ ÜZLETEDBŐL!

 

 

 

MIBŐL ÁLL AZ ONLINE TANFOLYAM:

25 VIDEÓ

11 FELADATLAP

7 KVÍZ

5 BÓNUSZ

1 MENTOR

Task PPD 05v4

 

MIRŐL FOGSZ TANULNI?

25 pontban megvizsgáljuk, elemezzük az üzletedet. Hol tart most, milyen lehetőségeket rejt még.  Az alapok és egy rövid stratégiai rész után,  20 lépésben, külön videókban mutatom be, hogy mit kell tenned, hogy

 • A JÁRÓKELŐK megálljanak az üzleted előtt,
 • JÁRÓKELŐKBŐL NÉZELŐDŐK legyenek,
 • NÉZELŐDŐKBŐL VÁSÁRLÓK válljanak,
 • VÁSÁRLÓKBÓL  TÖRZSVÁSÁRLÓT varázsolj

A tanfolyamban rengeteg példát, közel 100 tippet találsz az üzletberendezéshez. 15 oldalas munkalap segít majd a legfontosabb feladatok elvégzésében. Illetve megmutatom azt is, hogy

+ HOGYAN HATÁROZD MEG AZ ÜZLETED STÍLUSÁT ÉS KÉSZÍTS STÍLUSTÁBLÁT

+ HOGYAN KÉSZÍTHETSZ KÖNNYEDÉN FELIRATOKAT, INFORMÁCIÓS TÁBLÁKAT, PLAKÁTOKAT A BOLTODBA

 

 

A TARTALOMBÓL..

Képernyőfotó 2017-08-29 - 19.47.33

 

MI MINDENT KAPSZ, HA MEGRENDELED A PROGRAMOT?

 

 • Egy zárt online felületen, 8 MODULBAN, 25 VIDEÓ LECKÉT, 11 letölthető feladatlapot, sablont és csekklistát. Valamint minden modul végén egy interaktív kvízt, hogy tesztelhesd a tudásod.
 • MARKETING EGYÜTTMŰKÖDÉST. Az e-kurzus elvégzése után lehetőséged lesz rá, hogy online felületeinken blog bejegyzéssel/facebook poszttal bemutasd magad és üzleted.
 • MENTOR PROGRAMOT: a tanfolyam hallgatói bármikor kérdezhetnek tőlem, ha bármiben gyors segítségre, tanácsra lenne szükségük a tananyaggal, vagy akár a gyakorlati megvalósítással kapcsolatban.
 • Illetve kooperálhatnak, üzleti partnerekre találhatnak és segíthetik egymást is a TANFOLYAM ZÁRT CSOPORTJÁBAN.
 • # 1 BÓNUSZ: Egy teljes EXTRA MODULT: 4 leckével, melyekben szó lesz a számodra legmegfelelőbb munkatárs kiválasztásáról és motiválásáról, illetve néhány technológiai lehetőségről, trendről, amik szintén hozzájárulhatnak üzleted sikerességéhez. (3.900 Ft értékben)
 • # 2 BÓNUSZ: Illetve egy 17 perces MINI VIDEÓ TRÉNINGET a CANVA ingyenes, online képszerkesztő használatáról (4.700 Ft értékben)
 • # 3 BÓNUSZ: Kirakat ötletek 5 évre c. e-füzetet, vagyis 60 db EGYEDI KIRAKAT DEKOR ÖTLET (2.890 Ft értékben)

 

 

 

IRATKOZZ BE MOST!

Pszt! A legnagyobb tudást adó tanfolyamunk hamarosan megújul! Kifuttató akciónk keretén belül, most utoljára kedvezményesen vásárolhatod meg!

Fizetés egyben: 24.990 Ft vagy fizetés 2 részletben*: 14.490 Ft x 2 vagyis összesen 28.980 Ft

(* Az első részlet fizetése a megrendelés után max. 8 napon belül esedékes, a második részlet pedig a következő hónap 10-ig.)

 

 

profil-kerek1_Fotor_Fotor_Fotor

 

 

Szia! Szitár Laura vagyok, boltberendező

A program során én leszek a tanárod és mentorod.

A Boltberendező Blogot közel 4 éve kezdtem el írni. Idővel annyira magával ragadott a téma, hogy ma már nem tudok úgy bemenni egy boltba, hogy ne kezdjem el egyből elemezni magamban a környezetet. Megjegyzem ami jó, szépen kivitelezett, ötletes, igazán funkcionális és eredeti, és fejben javítgatom, amin lehetne még mit változtatni. Azzal foglalkozom, amit igazán szeretek. Üzletberendezési tanácsokat, ötleteket, tippeket adok üzlettulajdonosoknak és boltvezetőknek. Szeretném inspirálni őket üzletterük megfelelő, vásárlásélményt nyújtó kialakításban. Segítek, hogy egyedül is optimalizálni tudják üzletterüket. Tarts velem!

 

MIT MONDANAK, AKIK MÁR ELVÉGEZTÉK A TANFOLYAMOT?

Azért tetszett a kurzus, mert olyan boltvezetésben laikusok számára, mint amilyen én is vagyok, teljesen érthető: logikusan felépitett, jól összeszedett, és közvetlen hangvételü. Sok mindenre kitér, de nem vesz el a részletekben. Így könnyü tanulni és inspirálódni! A kurzust boltnyitás előtt olvastam. Az eltervezett koncepciónkat a kurzus szellemében megvizsgáltam, és örömmel töltött el, hogy megerősített abban, jó úton haladok. Rengeteg kis praktikus tanácsot olvastam itt, melyeket alig várom, hogy kipróbálhassak. Végigolvastam Laura blogját is, ahol számos egyéb szuper ötletet is találtam még arra, hogyan kellene manapság egy üzletnek kitűnnie a tömegből. Szerintem ez a kurzus+blog egy űrt tölt be. Cinnamon Home
Schafferné Szlávik GabriellaDesign bolt, Dommeldange (Luxemburg)
Jó volt így egyben látni s olvasni mindent ami a témához vág. Ha ezt minden boltos elolvasná s csak a felét is megvalósítaná nem lennének béna üzletek a városokban. Buborék Bolt
Nagy AndreaDesign bolt, Budapest

 

medal30 NAPOS, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk 

Abban az esetben, ha elvégezted a tanfolyamot, megvalósítottad a tanultakat, legalább egy részét, és úgy érzed, hogy egyáltalán nem vált az üzleted hasznára a program. Ha semmivel sem lettek jobbak boltod eredményei. (Ez esetben kérlek, írásban jelezd nekünk az igényedet, majd töltsd ki az általunk küldött űrlapot és mi visszautaljuk a tandíjadat.)

 

 

EZ A PROGRAM NEKED SZÓL, HA:

Üzlettulajdonos, boltvezető vagy eladó vagy, esetleg bolt nyitását tervezed.

Hiszel a termékeidben és a vevő igényei nálad mindig az első helyen állnak.

Szeretnéd elérni, hogy a vevőid igazán szívesen vásároljanak nálad.

Hogy minél tovább maradjanak, ezáltal többet is költsenek.

Nem szeretnél folyton reklámokra költeni, de szeretnéd mégis növelni az üzleted forgalmát.

Azt szeretnéd, hogy végre úgy működjön a boltod, olyan jól menjen az üzleted, ahogy azt korábban megálmodtad.

 

 

 

 

Boltvezető, üzlettulajdonos

 

 

 

Tanfolyam után

 

MIBEN SEGÍT A PROGRAM:

Ad néhány igazán hasznos tippet, amivel becsalogathatod a járókelőket a boltodba

Megmutatja, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy a nézelődők örömmel jöjjenek az otthonosan berendezett, harmonikus üzletedbe

Megtanítja, hogy hogyan varázsolhatsz a vásárlókból, igazi törzsvásárlókat 

 

PRÉMIUM PROGRAM: LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE, HOGY AZ ELÉGEDETT, VISSZATÉRŐ VEVŐID MAGUKTÓL AJÁNLJÁK TOVÁBB AZ ÜZLETEDET! 

 

 

IRATKOZZ BE MOST!

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

+ Csak most készülök üzletet nyitni, nekem is való a tanfolyam?

Akkor is jó választás ez a program, ha még csak gondolkozol a bolt nyitásán. A program egy komplett rendszert mutat be, kezdve az alapoktól, a konkurencia, a célpiac elemzésétől, az üzlethelyiség kiválasztásán, a bolt stílusának meghatározásán át, egészen az üzlet berendezéséig, a termékek kihelyezéséig. 

+ Mi van akkor, ha nem érzem elég kreatívnak magam az üzletberendezéshez?
Sokan vannak úgy vele, hogy szívesen rendezkednének az üzletükben, magukra vállalnák a kirakat és a vásárló tér díszítését, de valahogy nem érzik elég kreatívnak magukat a feladathoz.
 • Egyrészt az online tanfolyamban nem csak dekorálásról tanulsz majd. Sőt. Ez csak egy kisebb része az anyagnak. Ezeken a pontokon fogom a kezed és mutatom mit tegyél. Javasolok néhány inspirációs forrást és ellátlak csekklistákkal is.
 • Másrészt természetesen bármikor kérdezhetsz is tőlem, és ne feledd, 60 db instant dekor ötletet is kapsz a tanfolyamhoz.
 • Harmadrészt pedig az üzleten kívül is, belül is rengeteg olyan pont van még, ahol javítani, fejleszteni, optimalizálni lehet, hogy elégedettebb vásárlóid legyenek. Ezeken a területeken pedig nem annyira fontos a kreativitás, viszont ismerned kell a szabályokat, a miérteket és a hogyanokat. Amiket mind meg is mutatok!
+ Mi történik azután, hogy jelentkezem a tanfolyamra?

Azután, hogy a "Jelentkezem" gombra kattintasz, kitöltöd az adataidat és leadod a megrendelést, egy automatikus emailben megerősítjük a vásárlást és újra elküldjük a számlaszámot ahova a tandíj befizetését várjuk. Ha megérkezett a számlánkra az összeg, akkor egy újabb emailt kapsz majd (legkésőbb szeptember 19-én, aznap amikor a tanfolyam indul), melyben megküldjük a tanfolyam zárt, online felületének elérési linkjét. Itt kell majd regisztrálnod és később itt éred majd el bármikor, bárhonnan a teljes tananyagot és a bónuszokat.

+ Mennyi idő elvégezni a tanfolyamot?
Az online tanfolyamban az a jó, hogy a saját tempódban haladhatsz. Úgy dolgozod fel a tananyagot, ahogy épp időd, kedved engedi. De azt javaslom, hogy ne hagyj túl sok időt a leckék között és ne halogass, mert az gyakran a tanfolyam félbehagyásával végződik. A te érdeked, hogy amit megtanulsz, azt próbáld meg mielőbb alkalmazni is, hogy valóban sikeresebben működhessen az üzleted. (A tanfolyamot kb. 30 nap alatt, átlagos tempóban, el lehet végezni, meg lehet valósítani az ott látottakat, hallottakat.)
+ Meddig tudok majd hozzáférni a tanfolyamhoz?

Amíg a Boltberendező csak működik :) Ha a későbbiekben bármikor frissül a tanfolyam tartalma vagy új bónuszok készülnek, azt természetesen Te mindig díjmentesen megkapod majd.

+ Ha lenne még kérdésem a tanfolyammal kapcsolatban, hova/kihez tudok fordulni?

Ha a felsoroltakon kívül bármilyen egyéb kérdésed lenne megtalálsz a hello@boltberendezo.hu email címen vagy a +36703632352-es számon. Keress nyugodtan, szívesen válaszolok!