Kire bízd a boltod berendezését: lakberendezőre vagy üzletberendezőre?

kire bizd

Kire bízd a boltod berendezését: lakberendezőre vagy üzletberendezőre?

Üzlet nyitása előtt állsz és azon töprengsz, hogy vajon hogyan is kellene nekifutni ennek a feladatnak, hiszen még sohasem csináltál ilyet? Kinek a kezébe add a láthatalan ceruzát, kinek a szakértelmében bízz, hogy igazán vevőbarát, szép és sikeresen működő boltberendezést tervezzen neked? Nézzük milyen szempontok segíthetnek a döntésben.

Először is had gratuláljak az új boltodhoz! Szuper izgalmas időszak következik az életedben. Őszintén, kicsit irigykedem is.

Másodszor pedig nagyon örülök, hogy foglalkoztat a kérdés, mert ez azt jelenti, hogy tudatosan szeretnél tervezni, terveztetni, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki az adott helyiségből.

Miben tud segíteni egy lakberendező?

A lakberendező az adott tér adottságait, illetve a kívánságaidat figyelembevéve élettel és persze bútorokkal tölti meg a helyet. Adott esetben nem csak (stlíus, látvány és kiviteli) terveket készít, de bútorokat és displayeket is tervezhet. Anyagokat, burkolatokat, színeket, textúrákat és dekorációs elemeket is javasol.

A jó lakberenedező (és a megfelelő kivitelező) segít, hogy igényes és minőségi legyen az üzleted. Akkor miért nem (feltétlenül) elég, ha lakberendezővel terveztetsz? Mi a különbség a lakberendező és az üzletberendező között? Ez utóbbi mennyivel tud többet nyújtani Neked?

MIBEN TUD SEGÍTENI AZ ÜZLETBERENDEZŐ?

Az üzletberendező nem csak a helyiség adottságait és a te vágyaidat veszi figyelembe, de szem előtt tartja a vásárlók igényeit és különböző bolti marketing fogásokat is belecsempész a tértervezésbe.

Ezáltal üzleted nem csak szép lesz, de minden esélyt megkap hozzá, hogy igazán sikeresen működhessen. A jó üzlet kellemes atmoszférával rendelkezik és támogatja, ösztönzi is a vásárlást. A jó üzletben szívesen töltenek (el hosszabb) időt a vásárlók.

Ha Te is ilyen boltot szeretnél érdemes üzletberendezőhöz fordulnod!

üzlettervező

*A tervező letöltésével hozzájárulsz, hogy a témához kapcsolódó, számodra érdekes tartalmakat küldjünk Neked hírlevélben és ehhez adataidat az Adatkezelései Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezeljük. A hírlevélről bármikor leiratkozhatsz és kérheted adataid törlését.

Milyen egyéb kreatív szakemberre lehet még szükséged az üzlet tervezése során?

Nos, az attól függ, hogy milyen egyéb munkálatok elvégzésére lesz szükséged. Ha komolyabb belső szerkezeti átalakításokat tervezel, akkor belsőépítész segítségét kérd! Amennyiben az üzlet homlokzatán is változtatni szeretnél, építész kell, hogy tervezzen majd engedélyeztessen a helyi hatóságoknál.

Időről, időre szükséged lesz az üzlet belsejének és kirakatának frissítésére. Ha ezeket a feladatokat igazán hozzáértő kezekre bíznád, akkor válassz olyan dekoratőrt és/ vagy kirakatrendezőt, aki a közeledben vállal munkát és akár hosszú távon is be tud dolgozni neked.

Ha az üzletednek igazi, jól megjegyezhető, egyedi arculatot (tehát logot is) szeretnél, akkor fordulj olyan grafikushoz, akinek a munkái szimpatikusak, stílusa pedig közel áll elképzeléseidhez.

A webdesigner abban tud segíteni, hogy üzletedet, kihasználva az internetes világ lehetőségeit és haladva a mai trendekkel, boltoddal harmonizáló webáruházzal is összeköthesd, illetve további felületeken az online térben is megtalálható, elérhető és jelen legyen.

Ha már itt tartunk, az online megjelenésben egyre inkább előtérbe kerül és mind több hangsúlyt kap a képi világ. Ahhoz, hogy online boltod, honlapod is megnyerő legyen, minőségi képekre lesz szükséged. Profi fényképészek nem csak az üzlethelyiséget illetve a bolt frontját tudják befotózni, de adott esetben termékfotók illetve további hangulatfotók elkészítését is vállalják.

Hol találhatod meg a megfelelő szakembert?

Üzletberendezésben jártas szakembereket találsz olyan cégeknél, amelyek kifejezetten üzletbútorok forgalmazásával foglalkoznak. Sok vállalat nem csak értékesíti ezeket a speciális bútorokat, de meg is tervezik az üzletet és a kivitelezésben is segítenek.

Ha igazán egyedi boltra vágysz és nem szeretnél hagyományos üzletbútorokat, inkább a kreatív megoldásokat kedveled és valami frissre, újra, trendire vágysz, akkor nézz körül az ÜZLETBERENDEZŐK oldalán! Ezt az oldalt kifejezetten azért hoztuk létre, hogy minél könnyebben megtalálhasd a közeledben dolgozó, számodra szimpatikus kreatív szabadúszókat. Használd a keresőt, böngéssz bátran és vedd fel közvetlenül a kapcsolatot üzletberendezőinkkel!

Ha kreatív szabadúszó vagy és szívesen dolgoznál új, izgalmas projekteken, esetleg van is már tapasztalatod boltokkal, üzletekkel, csatlakozz hozzánk és regisztrálj oldalunkra!

Ingyenesen letölthető ÜZLETTERVEZŐ

*A tervező letöltésével hozzájárulsz, hogy a témához kapcsolódó, számodra érdekes tartalmakat küldjünk Neked hírlevélben és ehhez adataidat az Adatkezelései Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezeljük. A hírlevélről bármikor leiratkozhatsz és kérheted adataid törlését.

 

Dolgozz akár belsőépítésszel, lakberendezővel vagy üzletberendezővel, mielőtt szakember segítségét kérnéd nem árt, ha alaposabban átgondolod, hogy Te mit is szeretnél valójában. Azért, hogy zökkenőmentesen folyhasson a munka, készítettünk számodra egy nyomtatható és kitölthető ÜZLETTERVEZŐT. Írd össze a legfontosabb kritériumokat, aminek meg kell, hogy felejen a boltod! Illetve jegyezd fel a számodra fontos részleteket is, hogy biztos semmi ne maradjon ki a tervezés során! Sok sikert!

Posted in Cikkek, Üzletberendezés and tagged , , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük