Bemutatkozó

 

 

Szitár Laura

Boltberendező (Sopron)

MIBEN TUD SEGÍTENI NEKED A BOLTBERENDEZŐ?


Boltberendező
 Blog 2014-ben indult útjára, azt követően, hogy egy német kiadó jóvoltából megjelent az első, szakmai könyvem, mely a pop up boltok berendezésének különböző vásárlótípusokra gyakorolt hatásáról szól.

Pár szuper hasznos reklámügynökségi majd ingatlanértékesítői év után, 2011-ben, külföldön találkoztam először azokkal a lehetőségekkel, amit az üzletberendezés, mint marketing eszköz magában rejt. Annyira megtetszett a téma, hogy szerettem volna azonnal mindent megosztani az itthoni bolttulajdonosokkal is. Ezért indítottam a blogot, ezért készítem az online tanfolyamokat.

Szeretném megmutatni Neked, hogy mennyivel többet érhetsz el okosan átgondolt, stílusosan ugyanakkor funkcionálisan berendezett üzleteddel. Ne hagyd elúszni a nagyobb bevételt! Nyűgözd le a vevőidet és tedd őket hírnököddé!

- A teljes Boltberendező sztorit itt tudod elolvasni -

 

 

 

Pesti Gabó

Lakberendező (Budapest)

MIRŐL SZÓL A BOLTBERENDEZŐ?

Mindenről a visual merchandising-on innen és azon túl. Bolt belsőkről és külsőkről. Hazai és külföldi kiskereskedelmi trendekről és eladásösztönzésről. Az oldal kiemelt témái az üzletberendezés, bolt design, bolti marketing, vásárlói szokások illetve vásárlásélmény fokozás.

A Boltberendező oldalain nem csak szakmai cikkeket, ingyenes tippeket és letölthető tervezőket találsz, de sok-sok inspirációs posztot is olvashatsz.

Vagyis ha többet szeretnél tudni az üzletberendezés alapjairól és a eladásösztönző dekorációról, akkor tarts velünk! Alakítsd boltodat a vevők igényei szerint, megtartva persze üzleted saját, különleges atmoszféráját. Meríts inspirációt, kövesd az ötleteket és próbáld ki a tippeket! Frissítsd a kirakatod, újítsd meg a belső teret! Sugározzon üzleted megbízhatóságot, minőséget!

Légy napra kész, velünk!

 

ITT TALÁLKOZHATTÁL MÁR VELÜNK:

 

Amazon-logo-700x433hvgog-image-index212179461_10153202876652083_718705793_n