Bemutatkozó

A kezdetek

profil-kerek1_Fotor_Fotor_FotorSzia! Szitár Laura vagyok, boltberendező. A Boltberendező Blog 2014-ben indult útjára, azt követően, hogy osztrák mester szakdolgozatom, melyet a a pop up boltok berendezésének különböző vásárlótípusokra gyakorolt hatásáról írtam, felkeltette egy német kiadó érdeklődését.

Mindig is nagyon kíváncsi voltam rá, hogy mások hogyan és hol élnek. Bárhová mentem vendégségbe nagyon szerettem körülnézni minden házba, lakásba, megfigyeltem a berendezést, az elrendezést. Hogy kinek, milyen a szobája, hogy milyen tárgyak veszik őt körül.

2011-ben aztán, a burgenlandi főiskolán, az egyik óránk fókuszában a “Store check” (vagyis bolt vizsgálat) nevű projekt állt. Itt annyira megtetszett a téma, hogy a lakások iránti érdeklődésem azóta már az üzletekre is kiterjed. Nem tudok úgy bemenni egy boltba, hogy ne kezdjem el egyből elemezni magamban a környezetet. Megjegyzem ami jó, szépen kivitelezett, ötletes, igazán funkcionális és eredeti, és fejben javítgatom, amin lehetne még mit változtatni.

– A teljes Boltberendező sztorit itt tudod elolvasni


Miről is szól a Boltberendező?

Mindenről a visual merchandising-on innen és azon túl. Bolt belsőkről és külsőkről. Hazai és külföldi kiskereskedelmi trendekről és eladásösztönzésről. Az oldal és a blog kiemelt témái az üzletberendezés, bolt design, bolti marketing, vásárlói szokások illetve vásárlásélmény fokozás.

A Boltberendező oldalain nem csak szakmai cikkeket, ingyenes magazinokat és tudásanyagokat találsz, de sok-sok inspirációs posztot is olvashatsz.

Vagyis ha többet szeretnél tudni az üzletberendezés alapjairól és a eladásösztönző dekorációról, akkor tarts velem! Alakítsd boltodat a vevők igényei szerint, megtartva persze üzleted saját, különleges atmoszféráját. Meríts inspirációt, kövesd az ötleteket és próbáld ki a tippeket! Frissítsd a kirakatod, újítsd meg a belső teret! Sugározzon üzleted megbízhatóságot, minőséget! Légy napra kész, velem!


A boltberendezésben segítségemre vannak a

Boltberendező team tagjai:

  • Szitár Laura – Boltberendező (Sopron)
  • Pesti Gabriella – Lakberendező (Budapest)

Ahol már találkozhattál velem és írásaimmal:

faceAmazon-logo-700x433hvgog-image-index212179461_10153202876652083_718705793_n_