4 éves a Boltberendező – Meghívó

Negyedik Boltberendező szülinap - rendhagyó(an őszinte) poszt

4. Egyáltalán nem kerek, de nekem valahogy mégis annak tűnik.

4 évvel ezelőtt, nov. 9-én jelent meg az első Boltberendező blog poszt, amit még aznap este, egyből kiemelt az Index2.

4 évvel később, ha ma bemész egy újságárushoz, akkor az aktuális Haszon magazin címlapján találod az egyik írásom, offline, nyomtatásban.

4 év alatt 143.281-en olvastátok az eredeti Boltberendező blogot, 19.018-an látogattátok a jelenlegi Boltberendező oldalt, 468-an töltöttétek le az ingyenes tudástár anyagait (plusz másfélszer ennyien iratkoztatok fel külön csak a hírlevélre), 47-en vásároltatok online tanfolyamot, ezenkívül pedig 34 ügyfélnek segítettünk közvetlenül offline vagy épp online boltja megnyitásában, frissítésében, elégedett, visszatérő vásárlók gyűjtésében és a vásárlásélmény fokozásában az üzletükben.

Ezek a számok valakinek soknak tűnhetnek, másoknak talán kevésnek. Azt hiszem, ahhoz képest hogy mindezt 2 kis gyerkőc és egy részmunkaidős főállás mellett sikerült teljesíteni (szinte hirdetések nélkül - 4 év alatt összesen kb. 40.000 ft-ot költöttem hirdetésre) nekem nagyon is megfelelnek.

Sőt, azt kell mondjam sokszor az is elegendő ahhoz, hogy egy-egy kimerítő nap/hét/hónap után is tovább csináljam, amikor kapok egy-egy olyan üznetetet, mint:

"Pont egy ilyen tudású segitségre is szükségünk van, mert ez egy uj terület részünkre! Köszönettel és hálával!" vagy

"Nagyon jokat irtal es orulok hogy ilyen sokoldalu lehetosegeket vazoltal fel." és

"Mindig elolvasom a posztokat és az emaileket amit közzé teszel. Sok mindent merítettem az ötleteidből."

Ha új vagy az oldalon és szívesen olvasnál a kezdetekről és az eddigi folymatokról akkor itt találsz egy blog posztot, itt pedig egy szuper klassz interjút velem.

Mégis mint minden vállalkozás, az olyan micro is, mint a Boltberendező folyton változik. Az alap marad de a fókusz olykor eltolódik. Próbálok abba az irányba haladni, ahol a legtöbbet tudok segíteni nektek, még akkor is, ha ez néha kicsit szemben vagy épp párhuzamosan halad a saját kedvenc témáimmal.

Épp ezért nagyon fontos számomra a visszajelzésetek. Ha van olyan terület, amiről több információt szeretnétek vagy akad bármi javaslatotok, esetleg kérés, bátran írjátok meg! Mindig szívesen veszem!

2019-ben ismét sok változás várható. Az idei év végét direkt úgy terveztem, hogy legyen időm előkészíteni az átmenetet és az újdonságokat. Lesznek új témák és megközelítések melyek részben a piacon végbe menő folyamatos átalkulásnak is köszönhetőek. Illetve lesznek olyan dolgok, amik el is tűnnek majd az oldalról vagy épp átalakulnak.

Például egy-két letölthető anyag. A legrégibb magazinunk lassan 4 éves lesz és bár sok jó ötlet található benne, talán mostanra kissé elavult. :) Szóval, ha szeretnétek bármelyik segédletet vagy tanfolyamot megkaparintani, inspirálódni és tanulni belőle, még most töltsétek le/ rendeljétek meg, mert januártól lehet, hogy már nem lesz elérhető!

Az utóbbi időben nagyon sokat gondolkodtam rajta, hogy mi lenne az ideális arány és irány. Melyik az a terület, ahol a legtöbbőtöknek segíteni tudok (a távolból, Sopronból is). De hiába próbálom otthon a számítógép mellől kitalálni, hiába kutatok, azt hiszem ez mind kevés. Épp ezért arra gondoltam, hogy idén sok-sok beszélgetéssel, kölcsönös kérdezz - felelekekkel szeretnék ünnepelni. Illetve szeretném, ha velem ünnepelnétek! :) Szeretnék többet tudni rólatok és az üzleteitekről, mindennapjaitokról, örömötökről, nehézségekről, cserébe nagyon szívesen segítek, ha tudok! A tavalyi évben is a szülinapi ingyenes tanácsadások voltak a kedvenceim, szóval klassz lenne megismételni! 

 

Hogy formába öntsük a dolgokat:


Vagyis:

Amennyiben szeretnél (4 fül közt) beszélgetni velem, szakmázni, ötletelni a boltodon kicsit, akkor kérlek jelentkezz emailben! Küldj egy levelet a hello @ boltberendezo.hu -ra és megbeszéljük a részleteket. Kb. 5-7 db 20-20 perces telefon/Skype/Zoom (számodra teljesen ingyenes) beszélgetésre lenne időm Novemberben. Örülnék, ha jobban megismerhetnélek! Szóval

Jelentkezz!

 

Folyt. köv.: ahogy eddig is. Stay tuned!

 

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod olyanokkal, akiket szerinted érdekelhet. Csak válassz egy gombot és csatornát a bal oldalon (mobil nézetben az oldal alján)! Kérdésed vagy ötleted lenne, amit szívesen megosztanál! Írd meg bátran kommentben!

MentésMentés

Posted in Bolti Marketing, Cikkek, Egyéb.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük