shop

SZERETNÉD ELÉRNI, HOGY A VEVŐID IGAZÁN SZÍVESEN VÁSÁROLJANAK NÁLAD?

Hogy minél tovább maradjanak és ezáltal minél többet költsenek?

Sőt, hogy ajánlják is üzleted ismerőseiknek, barátaiknak?

 

Igen!


medalCsak eddig nem igazán tudtad, hogy hogyan növelhetnéd vevőid elégedettségi szintjét és fokozhatnád a vásárlásélményt a boltodban?

Várj, máris mutatom! 


 

VBK

A BOLTBERENDEZŐ KURZUS PONT NEKED SZÓL 

 

 manager Ha üzletvezető, bolttulajdonos, vagy eladó vagy. 

 showman Ha van egy kis üzleted, amit netán még saját magad is vezetsz?

 maid Hiszel a termékeidben és a vevő igényei nálad mindig az első helyen állnak?

 businessman Megyeget a bolt, de Te ennél jóval többre vágysz?

croupier Próbálkoztál már ugyan pár dologgal (reklámokkal, kirakat dekorációval, új táblákkal..), de eddig még egyik sem hozta meg a várt áttörést?


 

calendar-mar

 

 

Az utolsó kurzus indulásának időpontja*:

 


 

 MI EZ A KURZUS ? 

A Vásárlásösztönző Boltberendezés Kurzuson egy egyedülálló, zárt online felületen vehetsz részt, amit bármikor, bárhonnan elérhetsz.
A leckéket tanulhatod otthon a számítógépedről, útközben az okos telefondoról, vagy akár ki is nyomtathatod az anyagokat és magaddal viheted, ahova csak szeretnéd.
Megújult rendszer + bármikor kérdezhetsz az oktatótól.
Ugyanitt találsz majd a kurzushoz kapcsolódó extra tartalmakat is: néhány videot, hanganyagot, valamint bónuszként 60 db kirakat ötlet és egy extra tanulmányt is.
A leckék egytől egyig olvasmányosak és tele vannak érdekes, látványos példákkal valamint hasznos feladatokkal, melyek mind segítik a tanulást. Üzleted sikerességét pedig közel 100 kiemelt tipp támogatja majd.

 ÉS MIBEN SEGÍT NEKED ? 

A kurzus segtíségével pár hét alatt elsajátíthatod a legegyszerűbb és a legjobb vásárlásösztönző alapfogásokat.
Könnyen megtervezheted, kialakíthatod vagy épp otpimalizálhatod a boltod berendezését.
Ennek segítségével elérheted, hogy több olyan elégedett vásárlót vonzzon az üzleted, akik több időt töltenek Nálad és ezáltal többet is költenek majd.
Fokozhatod a vásárlásélményt a boltodban, minőségibb, vevőbarátabb szolgáltatást nyújthatsz.
Profibb leszel a boltmarketingben, pénzt takaríthatsz meg és termelhetsz is egyben. Úgy alakíthatod, saját kezűleg, a boltodat, hogy az a lehető legjobban nézzen ki, ugyanakkor a lehető legsikeresebb is legyen.

girl-working-on-computer

MIRŐL FOGSZ TANULNI AZ ONLINE TANFOLYAMON? 


Az alábbi témákról lesz szó:

1. A vevők érzéseket vásárolnak

Mit akarnak a vevők? Hogy derítheted ki, hogy a Te vásárlóid mit szeretnének? Hogyan adhatod meg nekik, amire vágynak? Biztos, hogy csupán az adott termékeket keresik? Hogyan  nyűgözd le őket és adj többet, mint amire számítanak?

2. Vásárlásélmény

Mit tehetsz vevőid bizalmának elnyeréséért, elégedettségük növeléséért illetve azért, hogy törzsvásárlóiddá váljanak? Mi az a vásárlásélmény és hogyan lehet fokozni az üzletedben? Milyen a megfelelő bolti légkör? Hogyan hat a környezet és az üzletberendezés a vásárlókra?

3. Célcsoport és pozicionálás

Hogyan határozd meg (újra) a célcsoportod? Megegyezik a célcsoportod a tényleges vásárlóiddal? Milyen igényei vannak a célcsoportodnak? Hogyan különböztesd meg boltodat a versenytársaktól? Hogyan, milyen szempontok szerint pozicionáld? Mi az USP és miben segít neked? A vevők érzéseket vásárolnak kontra üzlet pozicionálás. Hogyan hangold össze a kettőt?

4. A vevők útja és érzékelése a boltban

Milyen a jó térbeosztás? Hogyan terelheted a vevőt a boltban? Milyen alapszabályok vannak? Mik lehetnek tájékozódási pontok? Hogyan segíthetik a vevőt az üzletedben? Mikre kell figyelni az egyes zónák kialakításánál? Milyen a megfelelően kialakított kassza tér? Mit kell tudni a boltkörnyezeti elemekről? Hogyan alkalmazd a körülvevő, design illetve szociális faktorokat üzletedben? Vagyis milyen zenét, illatanyagokat színeket, burkolatokat, bútorokat, anyagokat, elrendezést (stb.) használj a boltodban?

5. Üzleted külső és belső elemei

Mikre figyelj az üzlethelyiség kiválasztásánál? Hogyan tudod optimalizálni, már meglévő üzleted portálját és belsejét? Kis lépések, nagy változások. Milyen apró kellékekkel gondoskodhatsz a hozzáadott értékről? Hogyan okozhatsz pozitív meglepetéseket a boltbelsőben és hogyan varázsolhatod még hívogatóbbá az üzlet frontját?

6. Vásárlásösztönző látványtervezés és eladáshelyi értékesítés ösztönzés

Vagyis apró fogások a nagyobb profit érdekében. Mik a termékkihelyezés fortélyai? Mire figyelj a polcokon történő kihelyezéskor? Mik az erre érvényes alapszabályok, melyek egyrészt megkönnyítik munkád, másrészt segítik a vevőt? Mik a design alapelvei és hogyan segíthetnek neked a boltberendezésben? Mitől jó egy display, termékbemutató állvány/asztal/pult? Hogyan rendezd be egyszerűen, de látványosan a kirakatot?


 

shipping

MI MINDENT KAPSZ, HA MEGRENDELED AZ ONLINE KURZUST?

 

  • Az E-tanteremben, egy vadonatúj online felületen, 5 fejezetben, 52 alap leckét, melyeket akár pdf formátumban is letölthetsz, mp3 hanganyaggal fűszerezve, a változatos tanulásélményért.
  • Egy extra tanulmányt az üzletek jövőjéről.
  • Üzletberendezési csekklistát.
  • Kirakat ötletek 5 évre c. e-füzetet, vagyis 60 db egyedi kirakat dekor ötletet (értéke 3.490 Ft)* amennyiben gyorsan befizeted a tandíjat, vagyis a megrendelés beérkezésétől számított két munkanapon belül megérkezik számlánkra az összeg
  • Marketing együttműködést. Az e-kurzus elvégzése után lehetőséged lesz rá, hogy  online felületeinken blog bejegyzéssel/facebook poszttal bemutasd magad és üzleted.
  • A tanfolyam hallgatói bármikor kérdezhetnek tőlem, ha bármiben gyors segítségre, tanácsra lenne szükségük a tananyaggal, vagy akár a gyakorlati megvalósítással kapcsolatban

Mennyibe kerül mindez?

Az egyedülálló online tanfolyam, mely bevezet a boltmarketing rejtelmeibe, mely vevőközpontú vásárlásösztönzésre tanít és segít fokozni üzletedben a vásárlásélményt mindössze 18.900 Ft-ért lehet a Tied. 


 

 

Mit mondanak, akik már elvégezték a kurzust?

Azért tetszett a kurzus, mert olyan boltvezetésben laikusok számára, mint amilyen én is vagyok, teljesen érthető: logikusan felépitett, jól összeszedett, olvasmányos és közvetlen hangvételü. Sok mindenre kitér, de nem vesz el a részletekben. Így könnyü tanulni és inspirálódni! A kurzust boltnyitás előtt olvastam. Az eltervezett koncepciónkat a kurzus szellemében megvizsgáltam, és örömmel töltött el, hogy megerősített abban, jó úton haladok. Rengeteg kis praktikus tanácsot olvastam itt, melyeket alig várom, hogy kipróbálhassak. Végigolvastam Laura blogját is, ahol számos egyéb szuper ötletet is találtam még arra, hogyan kellene manapság egy üzletnek kitűnnie a tömegből. Szerintem ez a kurzus+blog egy űrt tölt be. Cinnamon Home
Schafferné Szlávik GabriellaDesign bolt, Dommeldange (Luxemburg)
“Jó volt így egyben látni s olvasni mindent ami a témához vág. Ha ezt minden boltos elolvasná s csak a felét is megvalósítaná nem lennének béna üzletek a városokban. Buborék Bolt”
Nagy AndreaDesign bolt, Budapest
Mivel már meglévő boltunk van pozitív visszaigazolást találtam benne arra vonatkozóan, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a berendezés kialakításakor, ugyanakkor segített tudatosítani mindezeket. A példák-tippek nagyon hasznosak, néhányat biztosan "bevetünk" majd annak érdekében, hogy még többen érezzenek ellenállhatatlan vágyat, hogy bejöjjenek hozzánk. A kirakat havi ötletlistát is nagy segítségnek tartom, bár nekünk sajnos nincs kirakatunk. A Pinterest-képek zseniálisak, sokat segítenek és fejlesztik a látásmódot. Nagyon nem egyszerű dolog jól berendezni egy boltot és a csiszolás-finomítás talán még nehezebb, rengeteg tulajdonságot igényel. Nagyon összeszedett tananyag, olyan amit a bolttulajdonos időről-időre előkaphat, hogy új ötleteket merítsen, vagy, hogy gyorsan összegezze a "csalogató" faktorokat
SCHMÖGNER KINGA (ÉS SCHMÖGNER PÉTER)Cipő bolt, Budapest
Nagyon hasznos és könnyű "olvasmány" volt. Az is tetszik, hogy nem volt tele szlengekkel, angol kifejezésekkel, érthetően, példákkal szemlélteti az ötleteket. Mi hobby alapanyagokat, vásznakat és régi tárgyakat, bútorokat árulunk. Ez az első önálló boltom, és ahogy olvastam a jegyzetem, akkor jöttem rá, mennyi mindenre kell figyelni, hogy egy bolt hosszú távon jól működjön. Sok ötletet kaptam és szerencsére rájöttem néhány dologra amit én már alapból úgy csináltam, és ennek nagyon örülök, ez egy tök jó visszaigazolás volt nekem.
GULYÁS NÓRAHobby bolt, Szolnok

Jelentkezz most a Boltberendző Kurzusra!

*A tanfolyamot épp frissítjük, új tartalmakkal töltjük meg, hogy még jobban az igényeidhez igazodjon. Ha szeretnél értesítést kapni a következő kurzus indulásának időpontjáról, add meg az email címed a lap alján!