E-könyvek és online tanfolyamok

 

60db kirakat ötlet

0. LÉPÉS

60 DB KIRAKAT ÖTLET

Hónapról hónapra töröd a fejed, hogy milyen legyen a kirakatod dekorációja? Kifogytál a kreatív, egyedi koncepciókból? Könnyen és olcsón megvalósítható ötletekre lenne szükséged? Ez az e-könyv Neked szól! Akár 5 évre elegendő különleges kirakat ötlet. Bónuszként pedig megosztom Veled a kirakatrendezés alapszabályait és ellátlak tippekkel, trükökkel is.

Ára: 2.890 Ft

1. LÉPÉS

VEVŐCSALOGATÓ ÁRU- ÉS KIRAKATRENDEZÉS - ONLINE WORKSHOP

Te is sokat gondolkozol rajta, hogy hogyan lehet “feldobni” a kirakatod, ha az a cél, hogy az utcán sétáló bemenjen az üzletbe? Gyakran árulsz vásárokon és mindig gondot okoz a kompakt de mégis jól átlátható kirakodás? Akkor ez a workshop Neked szól! Bolttulajdonosoknak, üzletvezetőknek, kiskereskedőknek és eladóknak: a kirakat, a stand és az üzleten belüli displayek eladásösztönző kialakításáról.

 

 Nézelődőből törzsvásárlót

2. LÉPÉS

NÉZELŐDŐBŐL TÖRZSVÁSÁRLÓT - ONLINE TANFOLYAM

Szeretnéd elérni, hogy a vevőid igazán szívesen vásároljanak nálad? Hogy minél tovább maradjanak és ezáltal minél többet költsenek? Sőt, hogy ajánlják is üzleted ismerőseiknek, barátaiknak? Csak eddig nem igazán tudtad, hogy hogyan növelhetnéd vevőid elégedettségi szintjét és fokozhatnád a vásárlásélményt a boltodban? Mutatom! Online prémium program a vásárlásösztönző boltberendezésről.

3. LÉPÉS

PROFI WEBSHOP EGY HÉTVÉGE ALATT - ONLINE TANFOLYAM

Elérkezett az idő, hogy bővítsd az üzletedet? Bevezetnél egy új értékesítési csatornát? Ha igazán profi online boltot szeretnél, olyat, amit később akár fizikai üzleteddel is összeköthetsz, akkor válaszd a Shopify-t! Online tanfolyamunk segít, hogy a könnyen kezelhető admin felületben, mindössze pár nap alatt beállíthasd a keretrendszert, hogy aztán már csak tartalommal kelljen feltöltened.

 

Képezd magad és fokozd a vásárlásélményt az üzletedben!

Legyen több visszatérő, elégedett vásárlód!