Boltberendező Termékek

Ha instant megoldásokra vágysz. Ha úgy érzed Te is meg tudod csinálni, csak kellene egy kis útmutatás. Ha kifogytál az ötletekből pedig lelkesen alakítanád, optimalizálnád a boltod és a kirakatát. Ha egyéb megoldásban gondolkodsz termékeid számára. Ha vásárokon vennél részt vagy épp pop up boltot nyitnál.

Válogass kompakt vagy üzletre szabott termékeink közül!


 

Termékek kis üzletek, boltok számára:

Boltberendező online kurzus

boltberendező kurzus

Boltvezetőknek és üzlettulajdonosoknak! 13 alapleckét, példákat, feladatokat és közel 100 tippet tartalmazó KURZUS, most VIP csomagban, sok-sok ajándékkal és extrával lehet a Tied. Tanulj, inspirálódj és legyél Te az üzleted profi berendezője!

részletek

Kirakat ötletek, 1 évre

Képernyőfotó 2016-01-07 - 20.40.35

Kifogytál az ötletekből és örömmel vennéd, ha 4-6 hetente hosszas fejtörés nélkül újíthatnád meg a kirakatod? Most Tied lehet 12 db igazán friss kirakat ötlet. Rövid, tömör leírások, kreatív, könnyen, költséghatékonyan kivitelezhető megoldások, 1-1 téma vagy koncepció köré gyűjtve.

részletek

Üzletberendezési és boltmarketing e-tanácsadás

bol tmarketing tanácsadás

Előzetes problémaleírás után, e-mailben nyújtott mini tanácsadás, részletes írásos anyaggal. Tippek, ötletek, eladáshelyi megoldási javaslatok. (Rendszerezés, design, termékek kiemelése, vásárlásösztönzés..)

részletek


 

Termékek egyéb megoldásokhoz:

KisOkos kézműves vásárokhoz és design piacokhoz

aKisOkos_375_530

Szeretnél kézműves termékeiddel vásárokon megjelenni/ kiállítani/ árusítani, csak nem nagyon tudod, hogy hogyan is fogj hozzá? Akkor ez a KisOkos pont Neked szól!

részletek

Pop up boltok kézikönyve

kézikönyv_375_530

Egyedülálló, magyar nyelvű kézikönyv, pop up bolt nyitásához. Végigkísér a főbb lépéseken, kalauzol, ötletet, tanácsokat ad, hogy a lehető legjobb formában, sikeresen prezentálhasd termékeidet egy átmeneti üzletben.

részletek