Termékek

60 db kirakat ötlet

60 DB KIRAKAT ÖTLET

Hónapról hónapra töröd a fejed, hogy milyen legyen a kirakatod dekorációja? Kifogytál a kreatív, egyedi koncepciókból? Könnyen és olcsón megvalósítható ötletekre lenne szükséged? Ez az e-könyv Neked szól! Akár 5 évre elegendő különleges kirakat ötlet. Bónuszként pedig megosztom Veled a kirakatrendezés alapszabályait és ellátlak tippekkel, trükökkel is. ÁR: 2.890 Ft

Nézelődőből törzsvásárlót

NÉZELŐDŐBŐL TÖRZSVÁSÁRLÓT - ONLINE TANFOLYAM

Szeretnéd elérni, hogy a vevőid igazán szívesen vásároljanak nálad? Hogy minél tovább maradjanak és ezáltal minél többet költsenek? Sőt, hogy ajánlják is üzleted ismerőseiknek, barátaiknak? Csak eddig nem igazán tudtad, hogy hogyan növelhetnéd vevőid elégedettségi szintjét és fokozhatnád a vásárlásélményt a boltodban? Mutatom! Online prémium program a vásárlásösztönző boltberendezésről.

PROFI WEBSHOP

PROFI WEBSHOP EGY HÉTVÉGE ALATT - ONLINE TANFOLYAM

Már régóta gondolkozol rajta, hogy jó lenne egy webshop. Csak épp olyan sok idő létrehozni, mást kellene megbízni és az sokba kerül. Tudod mit? Van egy javaslatom. Jelentkezz erre a tanfolyamra és rakd össze saját magad egy hétvége alatt a profi háttér rendszerrel is designnal rendelkező webshopod! Mutatom hogyan, online tanfolyam lépésről lépésre!

Szolgáltatások

üzlettér tervezés

LOGO ÉS ARCULATTERVEZÉS

Vagyis az üzleted vizuális, grafikai megjelenése: logo, design, színvilág, betűtípus. Azért, hogy a boltod már a kezdetektől lépéselőnyben legyen a konkurenciával szemben, hogy a vevők könnyebben megjegyezhessék boltodat. A szolgáltatás csomag tartalmazza: az igényfelmérés utáni 2 db vektorgrafikus logó javaslatot, majd a választott logón 2 módosítási kört + arculati táblát. ÁR: 34.900 Ft

1696ff62622f4b92d14b7a3e5f9d8c4d7c55997f

E-DESIGN ÜZLETFRISSÍTÉS

Online dizájn, vagyis gyors, kényelmes, könnyed módja a tanácsadásnak. Hasonlóan a Friss szolgáltatáshoz itt is választ kaphatsz kérdéseidre boltod jelenlegi berendezésével kapcsolatban, illetve megpróbáljuk orvosolni az esetlegesen felmerülő problémákat. Ötletekkel, javasolt megoldási lehetőségekkel, illetve adott esetben bevásárlólistával látlak majd el. Mindezt elektronikusan. Az E-design szolgáltatás díja a megoldandó probléma paramétereitől függ.

a12973a91b9db24964a8e43c4481ccaf601d2d65

BOLT FITTESZT + TANÁCSADÁS

Ha úgy érzed vannak még rejtett tartalékok a boltodban, de nem tudod, hogy hogyan hozd ki belőle a maximumot, hol, melyik pontokon lehetne még javítani, optimalizálni, akkor ez a szolgáltatáscsomag a Neked való. A Boltberendező EXKLUZÍV 5 LÉPÉSES TANÁCSADÁSA instant, boltodra szabott, azonnal megvalósítható üzletberendezési, áru és kirakatrendezési tippekkel, bolti marketing fogásokkal.

 

Klasszikus üzletberendezést, bolt belső tervezést és/vagy kivitelezés szeretnél?

Kreatív szakemberre, dekoratőrre, kirakatrendezőre, fotósra, grafikusra lenne szükséged? 

ÜZLETBERENDEZŐINK SZÍVESEN SEGÍTENEK!

Találd meg a számodra megfelelő kreatívot!

 

Kapcsolat

Érdekel valamelyik szolgáltatás, de további kérdésed lenne? Írj nekünk itt vagy a hello@boltberendezo.hu email címre!