Akció!

Vevőcsalogató áru- és kirakatrendezés – online workshop

12.900 Ft 8.990 Ft

 

Te is sokat gondolkozol rajta, hogy hogyan lehet “feldobni” a kirakatod, ha az a cél, hogy az utcán sétáló bemenjen az üzletbe?

Gyakran árulsz vásárokon és mindig gondot okoz a kompakt de mégis jól átlátható kirakodás?

 

Akkor ez a workshop Neked szól! Bolttulajdonosoknak, üzletvezetőknek, kiskereskedőknek és eladóknak: a kirakat, a stand és az üzleten belüli displayek eladásösztönző kialakításáról.

Ha tervezed az a közeljövőben vásáron árulni a termékeid és/vagy ha gyakran bajlódsz a kirakatod megalkotásával – ha főleg csak amolyan megérzés alapon szoktad berendezni, de valahogy sosem tűnik elég profinak – AKKOR ITT A HELYED! Tanuld meg, hogy hogyan hozhatod ki a legtöbbet a standodból és kirakatodból! Ismerd meg a vásárló csalogató praktikákat és alkalmazd őket újra és újra, egész évben!

Miből áll az online workshop?
————————-
11 db (összesen kb. 1,5 órás) videós tananyagban megosztom veled a termékkihelyezés és az árurendezés alapszabályait és legfőbb fortélyait. Megtalálod majd a zárt online felületen a kirakattervezőnket és egy kirakat ellenőrző csekklistát is. Illetve személyre szabott, praktikus tanácsokkal látlak majd el kirakatoddal, standoddal kapcsolatban.

Miről lesz szó pontosan?
—————————-
✓ Milyen a jó kirakat / stand/ display? Mitől jó egy kirakat / stand / display?
✓ Hogyan kell helyesen el/berendezni? Mivel, hogyan tudod optimalizálni?
✓ Mik azok a design alapelvek és hogyan lehetnek segítségedre a berendezés során?
✓ Hogyan tervezd meg a kirakatod?
✓ Milyen dekorációt szerezz be hozzá és honnan? És végül,
✓ Mi kell ahhoz, hogy a termékeid önmagukért beszéljenek és szinte maguktól a vásárló kosarában landoljanak?

 

Mit viszel majd magaddal a workshopról?
—————————————–
Sok-sok praktikus tippet, és ötletet valamint megoldást a saját termékeid kihelyezésére, kirakatod, standod berendezésére. Sőt, ha ügyes vagy ez idő alatt megtervezheted a következő kirakatod is.

 

Készen állsz? Kezdjük!