60 db kirakat ötlet

2.890 Ft

Hónapról hónapra töröd a fejed, hogy milyen legyen a kirakatod dekorációja?

Kifogytál a kreatív, egyedi koncepciókból?

Könnyen és olcsón megvalósítható ötletekre lenne szükséged?

Itt jön a megoldás!

Egy vékony e-könyvben, összesen 60 darab különleges kirakat ötletet írtam össze Neked. Ez azt jelenti, hogy akár 5 évre elegendő koncepciót kapsz. Vagyis nincs többé gondolkodás, időhúzás, megkésett kirakat csere

month1A megoldások hol ünnepnapok köré épülnek, hol teljesen egyedülálló témákon alapulnak. Mindhez rövid, tömör leírás tartozik. Útmutató a könnyebb kivitelezés érdekében, ugyanakkor szabadság az esetleges módosításokhoz, újragondoláshoz.

pencils13Az ötletek megvalósításához cseppnyi kézügyesség, egy kis ráfordított idő és minimális alapanyag beszerzése szükséges. Ez utóbbiak többsége papír írószer boltokban fellelhető.

gift2Bónuszként megosztom Veled a kirakatrendezés alapszabályait és ellátlak tippekkel, trükökkel is, hogy könnyebben, szebben, hatásosabban és stílusosabban tudd ezentúl, akár saját magad is berendezni a kirakatod. Persze csak, ha szeretnéd :)

piggy-bank_318-138599Mennyibe kerül az ötlet csomag? Az 5 évre elegendő kirakat ötlettár, vagyis a 60 db ötlet  a bónuszokkal együtt most összesen br. 2.890 Ft-ért lehet a Tied.

Vagyis 1 ötlet kevesebb, mint 50 Ft! (Jól olvastad!) Apró befektetéssel időt és pénzt spórolhatsz, valamint nagyobb profitra tehetsz szert:

  • Nem kell többé kirakat témák után kutatnod.
  • Ha nem akarsz, nem kell dekoratőrt alkalmaznod.
  • Kis költségvetésből frissítheted havonta a kirakatod.
  • A látványos, kreatív megoldások több vevőt vonzanak majd.
  • Több vásárló -> nagyobb bevétel.

Elfogyott

Cikkszám: kirakatötletek60 Kategória: Címkék: , , ,