Szolgáltatások

1. ] Friss

Üzletberendezés frissítése. Ha úgy érzed, elérkezett az ideje a bolt belső desk-notebook-office-greyfrissítésének, írj nekünk! Örömmel segítünk. Az üzlet berendezését 2-4 évente nem árt felfrissíteni. Nem kell a padlótól a plafonig, a világítástól a bútorokig mindent átalakítani. Gyakran kisebb felújítással is nagyszerű változást érhetünk el és új lendületet kaphat az üzlet. A szolgáltatás keretén belül az általad meghatározott büdzséből, természetesen a berendezés optimalizálásáról is gondoskodunk. Megkeressük az esetlegesen felmerülő problémák okát (pl. adott termékrészleg forgalma jelentősen csökkent, kevesebb az impulzus vásárlás a boltban, csökken a betérő/vásárló arány, valamelyik boltbútor már kevésbé funkcionál jól, stb.) és orvosoljuk azt.

 

2. ] Tervdesk-pencil-eraser-black

Üzlettér megtervezése, például bolt nyitása előtt. Vagyis a tiszta lap, amikor a teljes bolt berendezését a legelső lépésektől az üzlet arculatához, a forgalmazott termékek  és a célcsoport igényeihez illetve a megrendelő elképzeléseihez lehet igazítani. A Terv nevű Boltberendező szolgáltatás igényfelmérést, a kiválasztott koncepció kidolgozását és belsőépítész által készített vázlattervek, berendezési tervek, illetve kiviteli tervek átadását foglalja magában. A kivitelezéshez megbízható szakembereket tudunk ajánlani.

 

 3. ] Komplett

Teljesen egyedi boltberendezés tervezés és kivitelezés. Amennyiben a XXTEK7APLAtervezésen kívül a teljes üzlet berendezésének lebonyolítását is ránk szeretnéd bízni, válaszd ezt a csomagot! A folyamat során a Boltberendező projekt team lesz majd a segítségedre. (Budapesti bolt esetén Bubla Ágnes – belsőépítész és Molnár Anna – kreatív projektmenedzser segítik majd a munkánkat.) Személyes találkozó, helyszínbejárás és igényfelmérés után, első körben moodboarddal készülünk majd, vagyis képek segítségével, mutatjuk be ötleteinket. Amennyiben tetszik az általunk felvázolt irány és stílus, tovább haladunk a tervezési folyamatban. Jöhetnek a pontos rajzok és tervek, kalkulációk, ütemezés és végül a kivitelezés.

 

 4. ] Pop up

Pop up bolt berendezésének megtervezése. A pop up boltok 7MBZIHU7O7berendezése más megközelítést kíván, mint a hagyományos üzletberendezés. A pop up boltok akkor tudnak igazán jól működni, ha atmoszférájuk frissességet, újdonságot sugároz. Ha a bolt belső ötletes meglepetésekkel, okos, kreatív megoldásokkal teli, ugyanakkor letisztult és könnyen áttekinthető. A pop up boltok berendezésére általában minimális büdzsé áll rendelkezésre, így alap anyagokból és elemekből kell a lehető legtöbbet, legszebbet, legjobbat kihozni.

 

 5. ] E-Design

Online dizájn, vagyis gyors, kényelmes, könnyed módja a tanácsadásnak. Y6MLB3ZXLCHasonlóan a Friss szolgáltatáshoz itt is választ kaphatsz kérdéseidre boltod jelenlegi berendezésével kapcsolatban, illetve megpróbáljuk orvosolni az esetlegesen felmerülő problémákat. Ötletekkel, javasolt megoldási lehetőségekkel, illetve adott esetben bevásárlólistával látlak majd el. Mindezt elektronikusan. Az E-design szolgáltatás díja a megoldandó probléma paramétereitől függ. Mert előfordulhat, hogy a boltodat csupán át kell majd rendezni, a termékeket más formában kell prezentálni. De lehet, hogy fal festéssel, új táblákkal, kiegészítők cseréjével érheted majd el a kellő hatást. Az is előfordulhat, hogy egy-egy új üzletbútorra, netán ötletesebb kirakatrendezésre lesz szükséged. Mivel a megoldás mindig egyedi, üzletre szabott, a tanácsadás ára is az.

Így működik az E-design:

  • Írj nekünk a megoldandó feladatról (pl. boltberendezés optimalizálás, frissítés, problémamegoldás) és csatolj képeket az üzletről!
  • Válaszként kapsz majd tőlünk egy ajánlatot és ha elfogadod azt, akkor
  • Pár napon belül küldjük a megoldási javaslatot is egy kompakt csomagban, online.

Érdekel valamelyik szolgáltatás? Válassz csomagot és írj nekünk a hello@boltberendezo.hu email címre!