Ingyenes Boltberendező Magazinok

 

 

2. szám: 2016 Január

Kirakatrendezési tippek, profiktól

Ebben a lapszámban dekoratőr szakértő válaszol a legpratikusabb kirakatrendezéssel kapcsolatos kérdésekre. Válaszai mellé pedig még extra tippeket is adunk. Jól jönnek majd, ha úgy döntenél saját magad szeretnéd dekorálni üzleted kirakatát!

Profi tippek kirakatrendezéshez

Összhangban az online és offline boltod

 

3. szám: 2017 Január

Összhangban az üzleted offline és online megjelenése

Rövid útmutató boltod utcai és webes megjelenéséhez. Így lesz harmónikus, következetes, igényes. Ingyenesen letölthető magazin a vásárlásélményről, online megoldásokról, melyekkel támogathatod hagyományos boltodat, illetve az omnichannel jelenlét fontosságáról. Mindez pár példával, képekkel illusztrálva, olvasmányos, könnyen fogyasztható formában. Lapozz bele!

1. szám: 2015 Január

10 egyedi üzletdekorációs megoldás

Gondoltál már rá, hogy különböző dekorációs elemekkel is stimulálhatod a vevők hangulatát? A kirakat nem minden. A boltbelső is nagyon fontos. Szeretnéd tudni, hogy milyen boltdekorációs eszközzel teheted otthonosabbá az üzleted? Mik az igazán praktikus, ugyanakkor roppant egyszerű üzletberendezési elemek? Mitől lehet a bolt berendezése igazán trendi?

Az ingyenes, Boltberendező magazinban 10 olyan egyedi megoldást mutatok benne, melyek vásárlócsalogatóak, újítóak, hasznosak, látványosak. A magazinban fentieken kívül a visual merchandising-ról (= eladásösztönző látványtervezés) is olvashatsz

Üzletdekorációs tippek