Ingyenes Boltberendező Magazinok

1. szám: 2015 Január

10 egyedi üzletdekorációs megoldás

Gondoltál már rá, hogy különböző dekorációs elemekkel is stimulálhatod a vevők hangulatát? A kirakat nem minden. A boltbelső is nagyon fontos. Szeretnéd tudni, hogy milyen boltdekorációs eszközzel teheted otthonosabbá az üzleted? Mik az igazán praktikus, ugyanakkor roppant egyszerű üzletberendezési elemek? Mitől lehet a bolt berendezése igazán trendi?

Az ingyenes, Boltberendező magazinban 10 olyan egyedi megoldást mutatok benne, (nem csak szóval, de inspirációs képekkel is) melyek vásárlócsalogatóak, újítóak, hasznosak, látványosak.

A fentieken kívül olvashatsz még a magazinban a visual merchandising-ról (= eladásösztönző látványtervezés), illetve a Boltberendezőről is megtudhatsz egy kicsivel többet.

Szeretnél belelapozni? Csak kérd az ingyenes magazint az alábbi gombra kattintva! 

Üzletdekorációs tippek

Profi tippek kirakatrendezéshez

 

 

 

2. szám: 2016 Január

Kirakatrendezési tippek, profiktól

Ebben a lapszámban dekoratőr szakértő válaszol a legpratikusabb kirakatrendezéssel kapcsolatos kérdésekre. Válaszai mellé pedig még extra tippeket is adunk. Jól jönnek majd, ha úgy döntenél saját magad szeretnéd dekorálni üzleted kirakatát!

 

 

 

3. szám: 2017 Január

Összhangban az üzleted offline és online megjelenése

Rövid útmutató boltod utcai és webes megjelenéséhez. Így lesz harmónikus, következetes, igényes. Ingyenesen letölthető magazin a vásárlásélményről, online megoldásokról, melyekkel támogathatod hagyományos boltodat, illetve az omnichannel jelenlét fontosságáról. Mindez pár példával, képekkel illusztrálva, olvasmányos, könnyen fogyasztható formában. Lapozz bele!

Összhangban az online és offline boltod